top of page

Hva er triggerpunkt?

En muskel som blir overanstrengt akutt eller repetitivt kan føre til triggerpunkter. Et triggerpunkt er en palperbar ømhet som ofte er del av en palperbar streng i muskelen. Dette punktet skaper en lett gjenkjennelig og identifiserbar smertefornemmelse hos pasienten. Triggerpunktene har karakteristiske smerteutbredelse til sine bestemte områder. Smertene vil ofte være ett helt annet sted enn selve punktet. Til eksempel vil triggerpunkt i infraspinatus gi smerter i arm istedenfor skulder.

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page