Verdens beste kostholds- og treningsopplegg. PUNKTUM!

"Yesss" tenkte du kanskje. Endelig er verdens beste treningsprogram kommet på markedet. Eller du kanskje ristet på hodet og tenkte "Nok en tullete trener som ønsker å selge sin greie" For det er desverre ikke så enkelt. Det er nok litt kjedeligere enn det, men allikevel så viktig å være bevisst på.

Jeg tror at det finnes omtrent like mange kostholds- og treningsopplegg som det finnes mennesker.

"ja!"- mange kan nok benytte det samme programmet og den samme maten og få gode resultater. Men det vil allikevel være forskjell og individuelle justeringer kan gjøre bra enda bedre. Vi er alle unike og responderer derfor ulikt på trening, belastning, bevegelser, mat, miljø o.s.v Kunsten er å finne det riktige for hver enkelt. Og det er ikke gjort med ett *knips*. Som med alt annet i livet trenger en å feile, prøve noe nytt, feile, prøve noe nytt.. Gang på gang til en finner sin egen vei. Det finnes så utrolig mye å velge mellom og en leser gang på gang "det beste tipset" i aviser og sosiale medier. Men "det beste tipset" treffer kun et fåtall. Hvis alle skulle trent slik som Arnold Schwarzenegger i sine glans dager (Trente flere ganger om dagen hver dag) så ville det vært mange slitne kropper i gatene. Knebøy med stang på skuldrene er en fantastisk øvelse- For noen. Men ikke alle har de rette forutsetningene til å starte en slik øvelse - dårlig bevegelighet - Dårlig kontakt med kjernemuskulatur- Lange bein som gjør det utfordrende å gjøre bevelsene. Slik er det også med kostholdet= -lav karbo passer for noen -6 måltider passer for noen -Periodisk faste passer for noen o.s.v Men uansett så finnes det tommelfinger regler og prinsipper innen for trening og kosthold som en har nødt å følge om en skal nå sine resultater. En god ide er å få en bevegelsesanalyse av en trener som kan se hvilken områder, muskelgrupper og treningsmetoder du trenger å fokusere på for å ha en sprekere og mer velfungerende kropp. Du er unik- Ikke gi opp før du har funnet det riktige for deg!

tumblr_m7s2w9VpnG1r4uuwto1_1280.gif

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts