top of page

Saftige havrelapper for hele familien!

Pannekaker og lapper har blitt en stor hit blant barna i vår familie. Hver torsdag er jeg så heldig å få være hjemme med barna og da har det blitt en tradisjon å lage pannekaker/lapper. Siden det da minst blir 52 lunsjer i året med pannekaker kan det være lurt å gjøre det litt sunnere uten at det går på bekostning av smaksopplevelsen.Her har jeg prøvd mye rart og det har ofte endt med at de blir harde som murstein og smaker som sandpapir. Dette har gjort at svigermor alltid er like skeptisk når hun blir invitert på lappelunsj.Men nå har jeg ENDELIG funnet løsningen på noen lapper som er både saftige og smaker godt!!

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page