top of page

Hverdagsliv- Den virkelige toppidrett

”Å være toppidrettsutøver betyr egentlig bare at du sover mer enn de andre. Jeg står opp, trener i to timer fra kl 09-11. Deretter skal jeg ligge på sofaen. Jeg skal slappe av og gjør minst mulig. Og spise mest mulig. Klarer jeg å se to hele filmer er det en bra dag. Deretter skal jeg ut på to nye timer trening fra kl 16-18. Og så gjentar jeg samme prosedyren igjen. Gjøre minst mulig, spise mest mulig. Greit nok – når jeg først trener skal jeg kunne gå til jeg dæver, men tenk på vanlige folk da. De har jobber, koner, barn, bil og stress de skal ta vare på. På toppen av det hele klarer de å trene! Det er toppidrett det”

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page