top of page

Trening For DEG!

Alle kropper er ulike og det er derfor viktig å tilpasse treningen til hver enkel. Det kan være øvelser som er enkel å gjennomføre for noen, mens for andre er det nærmest umulig. Derfor blir det ugunstig å ha disse øvelsene i et treningsprogram. Det er heler ikke gunstig å tenke "Om jeg bare fikk tak i treningsprogrammet til Marit Bjørgen, så ville jeg også blitt kjempegod på ski". Det er mer sannsynlig at man raskt ville bli overtrent, skadet eller demotivert på kort tid. Du vil oppleve bedre resultater og større treningsglede når treningen er tilpasset deg. Dette kalles prinsippet om individualisering.

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page