top of page

Sterk som en Okse

Ønsker du å bli RÅ sterk er det viktig at du løfter tungt slik at du gir signal til kroppen om at den må bygge seg sterkere til neste gang den blir utfordret på samme måte. Her er noen enkle tips: 1: Motstand som anbefales for utrente: 70-85% av max, mens for trente: 85% av max eller mer 2: Repetsjoner for utrente: 4- 8. For trente: 1-5 3: Pause mellom hver serie anbefales å være 3 min eller mer 4: Serier for utrente: 1-3. For trente: 4-8 5: Øvelser pr muskelgruppe for utrente: 1-2 For trente: 1-4 6: Anbefalt antall treningsøkter per uke er 2-3 Rådfør deg med en Personlig Trener før du starter

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page