top of page

Markerte Muskler

Ønsker du å få markerte muskler er det en god balanse mellom styrketrening for muskelvekst og trening for å få lavere fettprosent som er nøkkelen. Her er noen enkle tips: 1: Bruk øvelser som utfordrer flere av de store muskelgruppene: Bruk av store motorer krever mer energi og forbrenner mer kcal. 2: Tren tung styrke: Da gir du signaler til kroppen om at du ønsker sterkere og større muskler. 3: Tren sirkeltrening: Tidseffektivt og gir god forbrenning 4: Gjør mest mulig, oftest mulig: Hverdagslige aktiviteter forbrenner også fett. Husk selvsagt hvile. 5: Ha det gøy!: Da blir det gjort og det blir gjort regelmessig. Rådfør deg med en personlig trener før du starter

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page