top of page

Du blir hva du trener

Det resultatet du ønsker å oppnå av din trening må spesifiseres i din målsetting. Om du ønsker å bli bedre til å sykle, bør du trene på å sykle, og ønsker du å bli bedre til å utføre øvelsen knebøy, bør du trene knebøy. Dette utelukker ikke at syklisten også kan ha stor nytte av styrketrening, eller at den som trener knebøy kan ha godt av sykling på fritiden. Man blir, enkelt og greit, god i det man gjør. Dette kalles prinsippet om spesifisitet.

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page