Kundehistorier

01

Christoffer er ein fyr det er lett å bruke store ord om; utan å overdrive.Han er kunnskapsrik og veit kva han snakkar om når det det kjem til trening og kosthold.Han er dedikert til jobben sin, og han er genuint intressert i kvar og ein av kundane sine, og at skal nå måla dei set seg. Han rettleier og lyttar på ein måte som gjer at ein føler seg verdsatt og høyrd.Dersom ein har ein skade eller ei plage er han dyktig på å finne nye løysingar og å tenke litt "utanfor boksen." Når eg trener med Christoffer føler eg meg trygg på at eg gjer ting riktig. Det er flott å ha nokon med seg på sidelinja som har eit overblikk, og som gir gode og velbegrunna tilbakemeldingar.Eg har hatt stort utbytte av å ha nokon å "stå til rette for" gjennom prosessen med vekttap og endring av livvstil.Christoffer vågar å bruke humor, og det vert mykje latter undervegs. Ikkje at me ikkje jobbar, for han veit absolutt korleis han skal tyne ut kvar minste lille rest av overskudd i ei treningsøkt. Det å presse seg utanfor komfortsona er eit nyttig verktøy som kjem godt med når ein skal oppnå gode resultat. Der er Christoffer eineståande!Han er og opptatt av at ein set seg gode og realistiske mål. Og har ein ikkje klart for seg kvafor mål ein skal settje seg, så er han god på å grave fram kva som motiverer den enkelte.Eg er takknemlig for å få trene med ein smilande blid, erfaren og kunnskapsrik trenar! Det har betydd mykje for min framgang og motivasjon å trene med Christoffer Eide! :)

Line, 31

02

For å beskrive hjelpa Christoffer kan gje deg som trenar vil eg ta utgangspunkt i det han seier om seg sjølv på http://treningstilbud.no/PersonligTrener.php?PersonalTrainerID=198 : 1: Hver enkelt har et unikt mål og trenger derfor en unik kosthold- og treningsplan Eg har vore så heldig å få trene med Christoffer no i nesten eit år, både 1:1 og i duotimar. Her får du oppfølging som er tilpassa dine særskilde ønsker og behov. Han lyttar til det du seier, han engasjerer seg - og ikkje minst er han oppriktig interessert i at du skal få eit best mogleg resultat. Sjølv om eg vel har hatt mesteparten av timane med Christoffer som duotimar betyr ikkje det at eg ikkje har blitt følgd opp som enkeltperson - både øvelsar og kosthald har vorte tilpassa både etter personlege forutsetningar og etter dagsform. 2: Trening må være lystbetont slik at det lettere kan bli en vane Det er ikkje ei einaste trening eg har hatt med Christoffer der eg ikkje har smilt når eg var ferdig! Han er rett og slett fantastisk når det gjeld å lage varierte, morosame og utfordrande treningsøkter! 3: Ikke gi opp, det finnes en vei for alle Me har alle våre ting som me ikkje liker eller ikkje har forutsetningar for å gjere. Då finn Christoffer noko anna du kan gjere i staden! Noko som funkar for deg! I tillegg til det Christoffer nevner som sine fokuspunkt vil eg trekke fram to ting. Det første er det strålande smilet som møter deg KVAR gong du kjem på trening. Det gjer at ein føler seg velkommen og klar for å gje alt! Det andre er evnen han har til å få det å skulle våge seg utanfor komfortsona til å verte noko positivt. Det har vore utruleg viktig for meg for å ha den utviklinga eg har. Eg vil anbefale alle - enten du er godt inne i treninga, men føler du treng noko litt ekstra eller du ønsker å få ein meir aktiv livsstil til å få seg nokre timar med Christoffer! Då får du ekspertise og ekte engasjement som kan hjelpe deg på vegen!


Svanhild, 37

                                                             Alle burde hatt sin egen personlige trener!

I mange år har jeg slitt med smerter i en skulder etter et fall på snowboard. Skaden i skulderen ble i tillegg forverret da jeg fikk en alvorlig kreftdiagnose og måtte gjennomgå både strålebehandling og cellegift. Tiden etter kreften har vært preget av bivirkninger som har gått utover den fysiske helsen min, men det er likevel skulderen som har gitt meg mest plager. Bevegeligheten har vært betydelig redusert, noe som har virket negativt på mine daglige gjøremål. Etter utallige resultatløse behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor og muskelterapeuter slo jeg meg til ro med at skaden i skulderen var noe jeg måtte leve med.
Til daglig jobber jeg som veterinær. Dette innebærer arbeid som krever at man er i fysisk god form. Etter sykdommen har det vært vanskelig å trene seg opp igjen til det nivået jeg har ønsket, da smertene i skulderen har begrenset treningen. I håp om å få litt veiledning i treningen min, ble jeg medlem hos Studio Nor. Jeg har nå trent ved Studio Nor i ca. halvannet år, og har i denne tiden vært så heldig å ha Christoffer Eide som min personlige trener. Han har tatt skaden min på alvor, og ved hjelp av riktig trening har jeg endelig kunnet kontrollere smerten i skulderen.
Christoffer er en fantastisk trener som alltid er i godt humør, er fullstendig dedikert til sine kunder, og som alltid gjør treningen til en positiv opplevelse. Fra første dag har treningen vært fokusert på å bygge opp kjernemuskulaturen min, samt styrke den svake skulderen. Det har vært mange tunge treningsøkter, men resultatet har vært over all forventning. Smertene i skulderen er så godt som borte, og bevegeligheten er tilbake til normalen. Jeg har også blitt fysisk sterkere; nå kan jeg løfte vekter som jeg tidligere bare kunne drømme om. Det merkes også godt i jobben min at kroppen min er sterkere. Jeg hadde aldri kommet dit jeg er i dag uten støtten og oppmuntringen  fra Christoffer. Han har pushet meg til å nå mål som jeg trodde var umulige, og han bygger meg opp når jeg er negativ og har en dårlig dag. Som trener er han en kilde til motivasjon, inspirasjon, og ikke minst utrolig mye kunnskap. Trening har blitt en positiv del av livet mitt, og det gir meg glede og overskudd i hverdagen. Jeg gleder meg til hver eneste treningsøkt både med og uten Christoffer, og ser fram til et langt og godt treningssamarbeid i tiden fremover.

 

Sondre, 32

 

03

04

                            Jeg vil med disse rader anbefale deg og prøve Christoffer Eide som din Personlige trener!!
Når jeg valgte dette i mai 2009 visste jeg ikke at dette ville være det aller beste og viktigste valget jeg noen gang har tatt i mitt liv!
Takket være Christoffers eksperthjelp, smil og motivasjon har jeg klart å legge om kosten min, endre helse bildet mitt og ikke minst de store forandringene i livet mitt som har kommet takket være dette.
Jeg kom i kontakt med Christoffer mai 2009. Da var jeg kommet til et punkt i livet hvor jeg ikke lengre klarte å knyte skoene mine, jeg hadde søvn apné, vekten var passert 100kg og vel så det. Jeg hadde mistet håp, glede og slet med motivasjon til og møte dagen. Livsgnist var mer eller mindre ikke eksisterende.
Når jeg gikk inn dørene og møtte ham til første time ble jeg møtt med et stort smil og en trygghet om at jeg var mer enn bra nok som jeg var. Den følelsen har jeg enda, 3 år etterpå! Han lyttet til meg, han tok meg alvorlig, han la opp trenings program til meg som var variert. Vi kunne være ute like ofte som at vi kunne være i salen med sirkeltrening. Det som jeg satte og setter mest pris på er at han alltid er lydhørt for hvordan dagsformen min er. Er jeg ikke klar for å møte mange mennesker så legger han om timen slik at jeg skal få mest mulig ut av den. Hvilket gjør at timene mine har alltid vært krevende, men morsomme, interessante, lærerike og engasjerende. Jeg går ut fra timen og gleder meg til neste gang. Vet ikke om noen andre som har klart eller vil klare å få meg til å føle det slik.
Christoffer har siden dag 1, påpekt at de forandringer som gjøres og er gjort i livet mitt iht. kost og trening er MITT ansvar. MEN det ansvaret er letter og bære og se når man har en PT som Christoffer ved sin side. Min usikkerhet og negative tanker om meg selv har Christoffer klart å forandre slik at det blev en drivkraft i meg i stede. Jeg har enn i dag til tider vanskelig med motivasjon for å trene, men min motivasjon og drivkraft har da vært mine PT timer med Christoffer. Timene jeg har med ham er for meg verdt absolutt alt! Hans smil, ”pepptalk”, hans evne til og vise meg at jeg kan mer enn jeg selv tror gjør at jeg har siden 2009 mistet 20cm rundt livet, 18cm rundt hoftene og fått tilbake smilet mitt og livet mitt. Han har vært og er mitt ”anker” på min reise til å forbedre livet mitt. Jeg har tatt livet mitt tilbake helt enkelt!!
Jeg angrer ikke på mitt valg.. Ta ditt og prøv noen PT timer, jeg lover du kommer ikke til å angre!!

Mona, 43

05

Christoffer er en dyktig og engasjert pt som absolutt kan anbefales til alle som ønsker hjelp på veien mot et aktivt liv, eller for de som trenger litt mer motivasjon i den treningsrutinen de allerede har. Han møter deg med et smil om munnen og glimt i øyet hver gang, og loser deg trygt gjennom 55 svette minutter ved hjelp av sin dyktighet, oppmerksomme og omtenksomme væremåte, og humor. Det er aldri kjedelig på en time med Christoffer!

For meg personlig betydde(og betyr fortsatt) Christoffer et stort vendepunkt i livet mitt. Det var "nå eller aldri" når jeg tok mot til meg, overvant dørstokkmila og kom meg avgårde til treningssenteret for første gang. Jeg skulle trene litt aerobic, det var det.. Men valgte etterhvert å ta en kostholdsveiledning hos Christoffer og det har jeg ikke angret på! Resultatene kom raskt etter dette, og med så god backup som jeg hadde (og har) i Christoffer den gangen så gikk det over all forventning. Han fikk meg fra å være en lat sofasliter og "fråtser", til å bli en motivert person med masse treningsglede og et mer bevisst forhold til hva jeg putter i meg ved matbordet.

Det er over to år siden jeg startet opp som pt kunde hos Christoffer og jeg tar fremdeles pt timer hos han den dag i dag. Dette fordi det gir meg så mye; god og variert trening, stadig nye utfordringer, bedre helse og mindre stress, og et sunt forhold til mat!

Takk Christoffer, for at du har hjulpet meg til en enklere hverdag

Jorunn, 28

06

Jeg ønsket å ha en personlig trener fordi jeg ville få hjelp til å forebygge skader og bli pushet det lille ekstra.
Har kun positive opplevelser med å ha en PT. Skader i rygg og skuldre er mye mindre tilstedet, man får tilrettelagt treningsprogram som er tilpasset mål og ønsker, og man får oppfølging etterhvert som ønskene endres.
Det beste med en Personlig Trener er å ha en som venter på en.
 

Stine, 27