top of page

Stein På Stein

Progresjon i treningen er viktig og akkurat her bommer mange mosjonister. Overraskende mange trener over lang tid uten å ha noen form for progresjon. Om du løfter 50 kilo i knebøy med tre sett og ti repetisjoner, vil kroppen tilpasse seg dette. Den første treningen vil du få en god treningseffekt, som gradvis vil avta for hver økt du trener med samme belastning. Om du fortsetter denne treningen uten å endre noe vil du fort stagnere. Dette kan være tungt for motivasjonen, og her ender mange opp med å gi opp treningen. Dette gjelder alle treningsformer, også kondisjonstrening. Med progresjon i treningen mener man endringer som gjør det tyngre for kroppen å utføre arbeidet.

Vil du lese mer?

Abonner på iharmoni.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Instagram App Icon
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
bottom of page